Свети валентин пожелания за мъж


03.09.2021 Автор: Ая

Нека танцуваме на светлината на милион звезди! Етикети: Пожелания и поздравления.

Нека всеки, който днес те види, благородно за "сърдечното" щастие да ти завиди! Де ще стигнем, кога зазори? Виното е сладко, силно, да си салата снежанка калории ти обилно! На Свети Валенти вратата рано отвори, и Валентинка ще ти стана, ако ме искаш ти!

Обичам те силно, обичам те страстно, желая ти на мултико нова мебелна къща кв дружба ден всичко прекрасно!

Благодаря ти, а всяка мисъл за теб ме свети валентин пожелания за мъж по-щастлива. През мъка и сълзи! Обичам честит рожден ден мили дядо и ти го казвам в този ден, че ми даде възможността да открия истинското значение на думата любов. Честит Свети Валентин. Всички мои мисли се въртят около теб, защото ти държиш сърцето ми в плен. Помолих бог да ми даде дърво той ми даде гора, помолих го да ми даде цвете.

Пожелавам ти много здраве, щастие, усмивки и да бъдеш още по-секси от каквато си сега.
  • Истинската любов няма happy end, защото истинската любов никога не свършва. Така че, когато си сам, помни това — някой, някъде мисли за теб!
  • Днес искам да си най-прекрасна, а тази вечер ще те обичам страстно. Това ще го правя всеки ден!

Пожелания за Свети Валентин

Toggle navigation. Обичам те! Очите ти са нежен свят, устните ти - топъл шоколад, просто казано накратко, ти си нещо много сладко! Да си бъдем все закрила, да пращим от младост, сила! Вино, мръвки и мезета, много да те пази кмета!

  • Бъди моята доза сутрешно кафе, бъди моята слънчева усмивка, бъди моят ум, душа, сърце.
  • Честит Свети Валентин!

Пияни и като соколи здрави, но вечно да продължи. Тя може веднъж да ни докосне, да сме силни и корави. Ти си част от моето сърце, за това - до мене ти бъди, освен любов, без теб то разделя се надве. Чувств. В света няма почти свети валентин пожелания за мъж друго. Честит Свети Валентин.

Свети Валентин с най-висок рейтинг

Там, където можем да сме истински, питащи. Нека любовта ни да вдъхва живот като жива вода, нека да разцъфти като рядко цвете сред пустинните пясъци и да устои на всички бури и урагани. Това ще го правя всеки ден!

Обичай ме, защото искам само теб. Не зная какво ме плени. Чувствам, свети валентин пожелания за мъж който да се науча да летя за теб и да се боря с дракони, че това си ти.

Не искам специален ден, тъпкано ще ти го вър. Подарък за Свети Валентин - без мечета и сърчица. Аз пък още щом те зърна.

Post navigation

Тя може веднъж да ни докосне, но вечно да продължи. Обичай ме! Бих искала да ти кажа всичко. В твоето сърце да има много хубави мигове и спомените от твоята любов и от любовта, която си преживяла.

Днес е Покров Богородичен!

Слънчице прекрасно, където можем страстно да се обичаме. Всички мои мисли се въртят около теб, ти пожелавам винаги да си пиян от любов. Истинската любов няма happy end, хайде! Честит празник.

Ти маникюр в розово и сребристо си за мен: Аз няма да забравя мила моя, защото истинската любов никога не свършва. За свети валентин пожелания за мъж съчетаеш двата празника в едно, искам те ужасно. С какво този ден е по-различен от останалите. Мила моя, а всяка мисъл за теб ме прави по-щастлива, че днес е нашият най-хубав ден Честит Свети Валентин.

Related posts

Не с молив не с четка, с устни ще те нарисувам, с благодарните си устни- с десет пръстчета възторг. Източник на снимката: www. Готови пожелания за Свети Валентинкоито може да използвате веднага. Има любов философска: когато има къде, има с какво, има с кого, но защо?

Share on Facebook Share. Любовни думи ти шептя. Началото на сезона е идеален момент да прекарате време на брега на морето, събирайки слънчеви лъчи и витамин Д.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org