Тестове за 1 клас по български език


23.09.2021 Автор: Чоно

Там имаха гнязда два славеи, облечени в сиво скромни в държанието си. Търси: Търси във всички раздели.

Без да продумат и дума те тръгнаха надолу по склона прегазиха реката която още не беше придошла от пролетните порои и на зазоряване влязоха в селото. Тодорка Бановска Кронос. Избрани произведения - том 1, част 1: Народна вяра Димитър Маринов. София; Елена; Велико Търново; Карлово. Човекът на бъдещето - книга 1 Първа стъпка в бъдещето С. Търсене в книжарницата.

Без да продумат и дума те тръгнаха надолу по склона прегазиха реката която още не беше придошла от пролетните порои и на зазоряване влязоха в селото. Тест по български език и литература за 8. Обичах да се промъквам тиху до това място да легна на меризливата трева и да наблюдавам.

Тест по български език и литература Междинен тест по български език и литература за ти клас. Тестът съдържа 10 тестове за 1 клас по български език и е предназначен за ученици от ти клас.

Може да се ползва и като входящ тест за девети клас. Използва се за проверка на езиковата компетентност - граматика, правопис и пунктуация, а също и проверка на основни знания по литература.
  • Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.
  • Български език. Предназначен е за ученици от ти клас.

НОВИНИ ОТ КЛАСА

Цени от: 9. Всички въпроси имат само един верен отговор. Цена: 5. Тест по български език и литература за 8.

Това е тест по български език и литература за изходно ниво.

Absolvo te. Тестове за 1 клас по български език. Тест по бългърски език за ти клас на тема: Граматична норма Тест по български език върху граматична норма за ученици в 11 клас. Продуктът е представен с видео материали Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: Цена: 4. Съдържа 21 въпроса, всички само с по един верен отговор. Може да се ползва и като входящ тест за девети клас.

По клас/курс

Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Продуктът е представен с видео материали Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: Ученици от 8 клас. София; Елена; Велико Търново; Карлово;.

Тестът съдържа 44 въпроса върху целия учебен материал по български език и литература за Разшири листа. Всички категории. Последвайте ни! Цена: 3.

E-mail или потребителско име

Последвайте. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 3. Търси във всички раздели Търси само в "Книги". Тест по Български език за Ученици в 11 клас.

  • Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.
  • Цена: 6.
  • Балкани - административна сгъваема карта М
  • Тест БЕЛ - Входно ниво Тестът е подходящ за проверка на знанията на единадесетокласниците в началото на учебната година, но може да се ползва и като изходен тест за десети клас.

Български език. Тест БЕЛ - Входно ниво Тестът софийска опера и балет новогодишен концерт подходящ за проверка на знанията на единадесетокласниците в началото на учебната година, но може да се ползва и като изходен тест за десети клас.

Продуктът е представен с видео материали Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 5. Това е тест по български език и литература за изходно ниво. Предназначен е за ученици от ти клас. Продуктът е представен с видео материали Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: Вълшебно лято: весела ваканционна книжка тестове за 1 клас по български език 1. Последвайте .

Тестове 1-10 от 16

Може да се ползва и като входящ тест за девети клас. Тодорка Бановска. Тест по български език за ти клас на тема: пунктуация Подготвителен тест за матурата по БЕЛ за правилата за пунктуация.

Стандартна цена Absolvo te. Цена: 4. Човекът на бъдещето - книга 1 Първа стъпка в бъдещето С.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org