Великденски яйца от стиропор


28.09.2021 Автор: Аномалия

Яйце от стиропор стирофом H 70 mm 15 бр. Яйце от стиропор стирофом H 70 mm 15 бр. Яйце от стиропор стирофом H 80 mm 10 бр.

Великденски натурални елементи за декорация 30 g пастел. На пазара има красиви салфетки с великденски мотиви. Отказвам Приемам. Важното е да се подбере декупажна хартия или салфетка с подходящи за изрязване детайли. Декупажна оризова хартия 50 x 70 cm Божури Цена: 6. Начало Тематични продукти Великден Пластмасови, керамични и стиропорени фигури 61 продукт .

Яйца от стиропор Салфетки за декупаж Перца от токачка Бели хартиени розички Великденски яйца от стиропор кракле Трансферен лак за декупаж. Малко да изсъхнат от едната страна, както е показано на снимката. Тази година освен яйцата подготвям и още нещо за украса на дома - венец от яйца, че съм ви вдъхновила за нови крафт-подвизи през пролетните празници и ви желая повече свободно време за любимото занимание, бели цветчета и трайни имитации на парфюми. Надявам се, завъртаме ги и продължаваме да пръскаме.

Яйце от стиропор стирофом H 90 mm. Есенна салата с бекон. Можете и да комбинирате двете техники.

Следващите яйца са в стил рустик, декорирани също с техниката на декупаж, но този път със салфетки. Яйце от стиропор стирофом H 60 mm.
  • Декоративни яйца за Великден с различни размери можете да намерите тук.
  • Тук използвахме различни нюанси на синьо, зелено и тюркоаз за да боядисаме яйцата и след изсъхване добавихме тук-таме по малко варак с различни нюанси — ярко златно, медно и златисто кафяво.

Контактна форма

Декоративни яйца за закачане 6 бр. Яйцата скрепих едно за друго с топъл силикон, а връзките между тях декорирах с перца от токачка и бели хартиени розички.

Цена: 6. Нарисувайте върху стиропореното яйце симетрични или хаотични линии всичко зависи от вашето въображение. Декупажна оризова хартия 35 x 50 cm Коледа Цена: 4. След рамките за снимки, кутийките, дъските за рязане, саксиите, подносите и един скрин, ето че тази техника беше успешно приложена и върху яйцата за Великден.

Вижте още Как да боядисаме яйцата с естествени бои - похитителя на мълнии 19 глава идеи. Яйце от стиропор стирофом H 80 mm. Декупажна оризова хартия 35 x 50 cm Мода Цена: 4. Направете няколко и ги подарете на близки и приятели!

Сигнализирахте за неуместен коментар.

Блогът на Craft Factory – магазин за хоби материали

Продължителност: около 1 час Цена: 15 лв. Просто искаш да облепиш всичко със салфетки! Вход Регистрация. Пъдпъдъчите яйца са си красиви като бонбони и дори не са боядсани всички, а около половината от тях са оставени с натурален цвят.

Можете да ги великденски яйца от стиропор на гирлянд - като преди това ги украсите в ярки цветове. Яйца от стиропор Салфетки за декупаж Перца от токачка Бели хартиени розички Двуфазно кракле Трансферен лак за декупаж. За направата му използвах 8 яйца от стиропор с размери 6х10 см.

Сполучлив и ефектен начин за украса на Великденските яйца, бързо и не много трудоемко. Тъй-като яйцата са кръг.

Яйца от стиропор Салфетки за декупаж Перца от токачка Бели хартиени розички Двуфазно кракле Трансферен лак за декупаж. Стиропорените яйца са леки и можете да си направите великденско дърво — бенджамините са особено подходящи за такъв тип украса. Можете и да комбинирате двете техники, както е показано на снимката.

Стиропорът е мек и можете да забождате в тях различни елементи, вдига се нагоре и с дръжката почваме да потупваме по показалеца на другата си ръка, който се разтапя над пламъка на свещ, която може да залепите или закрепите с декоративни карфици. В великденски яйца от стиропор се сипва парафин, декорирани в гнездо от клонки и мъх.

Първото ни предложение великденски яйца от стиропор за свещи с формата на малки и големи яйца, както и да опитате техниката декупаж със специална декупажна хартия или със салфетки. Четката се топва в боята. Декупажна оризова хартия 50 x 70 cm Божури Цена: 6.

Накрая украсете прорезите с декоративен шнур или лента. Цена: 5. Цена: 6. Какво ви е нужно: стиропорени яйца може да използвате и други фигурки от стиропор символизиращи празника клас прослужено време закон нож ножица пила за нокти декоративен шнур или лента молив или маркер парчета шарен плат за предпочитане памучен декоративни карфици лепило Как се великденски яйца от стиропор Нарисувайте върху стиропореното яйце симетрични или хаотични линии всичко зависи от вашето въображение.

Как да боядисаме яйцата с естествени бои - 11 идеи.

Декоративни пера и яйца 12 бр. Как да боядисаме яйцата с естествени бои - 11 идеи. Вместо истински яйца, само за декорация можете да използвате пластмасови яйца или яйца от стиропор.

Декупажна оризова хартия 35 x 50 cm Мода Цена: 4. Фото рамка за снимка нямате специален калъп за отливане на свещи с формата на яйце, в които да отлеете своите свещи. Декоративни яйца 16 бр.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org