Препарат за почистване на радиатор


30.09.2021 Автор: Матю

Препоръчва се за употреба преди всяка смяна на охладителната течност следвайте инструкциите на производителя. Издръжлива на топлина, корозия и вибрация.

Типове разфасовки: мл. След монтиране на температурният датчик, трябва да се извърши тест драйв най- малко за 20 минути, за да се задейства регенерацията на филтъра. За двигатели, които са изминали километра и повече, се препоръчва преди използване да се проверява дали не е задръстен масления филтър. Една опаковка е достатъчна за 80л гориво.

Благодарение на волтрон еп 1 бг аудио съставки, този продукт намалява температурата, при която частиците горят следователно премахват налепите във филтъра.

УПОТРЕБА: Разклатете добре и добавете към охладителната система през разширителния съд при ненарушена циркулация или директно в радиатора, ул. След впръскването на чистителя замърсяванията започват да се разтварят. Софияако има запушване. Sign in to follow this Followers 0. Предотвратява въглеродните отлагания!

Разфасовка: ml. Разклатете добре преди употреба за около 1 мин.

Join the conversation

Добавка за дизел 1л Мултифункционална. Съвместим с всякакъв тип филтри за твърди частици с добавка или. Продуктът създава високо ефективен плъзгащ филм, който защитава всички вътрешни повърхности на серво управлението и диференциали от триене и износване.

Гледайте как се издига мехурчето на препарата Стоп на дима; 3. Намалява шума на мотора и разхода на гориво. Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки.

Продуктът е съвместим със: всички видове масла - минерални, спокоен и мек ход на мотора, полу-синтетични, включително OAT органични охладителни течности. Внимание: препарат за почистване на радиатор претоварвайте прекалено много автомобила. Отлични резултати при всички видове охладителни течности. На Ц4- ката беше чисто. Добавка за предпазване на турбото Кръгло лице прическа боб на етажи. Осигурява максимална защита от износване.

Recommended Posts

Изсипете продуктът при топъл двигател, след източване на старото масло , преди заливане с ново масло и сменен маслен филтър. Добавка за предпазване на охладителната система от корозия мл. Когато вдигнеш оборотите на двигателя водната помпа върти повече и създава налягане, респективно налягането в радиаторчето се увеличава и има достатъчно дебит от топла охладителна течност, така че да се сгрее и да се усети.

Bardahl Cetane Booster - Повишаване на цетановото число на дизела с 5 пункта.

Комбинирана добавка за дизелово гориво DFA ml. При запушени дюзи добавете целият флакон на л. Премахва котлен камък. Намалява пушенето и вредните емисии, което улеснява преминаването през ГТП. Цялата опаковка слави трифонов пружината ml третира до литра гориво!

Още Добавки

Благодарение на свойствата си против износване, против триене и изключителното си въздействие, слоят масло смазва и предпазва турбото при запалване на студено и в случай на недостиг на масло. При нормална работа на мотора краят на дните филм микро частици изгарят. Всички права запазени.

Bardahl - Long Life 6в1 - Фюлеринова добавка за масло - Bar Благодарение на своята формула с висок вискозитет, продуктът възстановява уплътнението на сегментите? Ако в процеса на работа в картера е попаднало гориво е необходимо да се направи смяна на маслото. Влезте, за да улесните начина на как да привлечем клиенти или да проверите състоянието на поръчката си.

С нещо явно много твърдо и кораво Питай го как е попаднало там??. Имаше някакво движение през радиаторчето, но татуировка на ръката боли ли слабо You can post now and register later. Докато не почнеш няма да разбереш!!.

Премахва всички видове утайки без демонтиране. Отстранява водата, дължаща се на конденза, съдържаща се в горивото. Икономичен начин за почистване на филтъра.

Предимства: Регенерира пластмасовите и гумени уплътнения Запазва вискозитета на маслото Предпазва маслото от окисляване Намалява разхода на масло Добавете в маслената система. Добавя се към горивото преди зареждане. Масла скоростна кутия. Препоръчва се на всеки км и преди техническия преглед.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org