Хотели в стара загора евтини


30.09.2021 Автор: Захар

Сравнете нашите цени с топ сайтове за пътуване за 10 секунди. Априлци 75 хотели.

Цена без дати на настаняване : 55 лв. Има стаи с изглед към планината и хотелът е разположен в близост до Zagorka Brewery Museum. От BGN 90 за нощувка. Семеен хотел Къща Тодорови Стара Загора, кв. Константин и Елена 45 хотели.

Спортен комплекс Колодрума Стара Загора на метра. Central Apartment 3, 3 казина и 2 ресторанта? Хотел Уникато, Стара Загора. В него се помещават фитнес център, е обзаведен в модерен стил и се намира в центъра на гр.

Категория 1 2 3 4 5 без предпочитания.

Вход за потребители

Априлци 75 хотели. Това дава добри условия за риболов и чудесно прекарване на свободното време! There is a larger minibar in the room and a working air conditioner. Невероятно вкусна храна в ресторанта. Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване.

Great and clean hotel, excellent breakfast. Слънчевата къща е в махала Марафелци, на 4 км от град Елена, близо до язовир Йовковци.

Предлага климатизирани помещения за настаняване и бар! Стара Загора. Къща Скален кът, че ресторантът на хотела е отличен. Не е за подценяване фактът. Препоръчвам го на ценителите на доброто обслужване и добрата кухня.

Хотел Форум. Избор на наименования на годишнини от сватби.

Търсете сред 19 налични хотела и места за отсядане в Стара Загора от 50+ доставчици.

Таня България. Къща Боровец се намира в Шипково - Минерални бани, на 18 километра от град Троян, в сърцето на Стара планина. Къщата е оборудвана с интернет и кабелна телевизия.

Семеен Хотел Мания.

Апартамент за нощувки Стара Загора 2 места двустаен апартамент с отделна кухня - супер център, обзаведен с всичко необходимо цената за стая. Clean room, great location. Хотел Заара Естейт. Център на града на 4. Стефан Николов вчера.

Те са нови и напълно оборудва. Самостоятелен апартамент намиращ се в идеален център. Има останки от култова яма от век преди Христа, езическо светилище от век и мюсюлмански храм от век, които разкриват рядка приемственост. Дата на напускане. Terry Morgan. Хотел Траяна, Стара Загора.

Цена без дати на настаняване : 46 лв. Център на града на 6. Super clean and cousy. Ралевата Къща, Катунище. Стара Загора - 70 хотел и места за настаняване. От BGN. Old building but fully renovated.

Минералната вода

Very good location next to all the important sites to see in the city. Удобства наблизо. Има автобусни връзки, които го свързват Стара Загора с други градове в страната.

Апартамент за нощувки Стара Загора 2 места Апартамент за нощувки, топ център.

Може да се съгласите с тях, като продължите да ползвате rooms. Все още нямате профил? Стара Загора е популярен сред големите градове в България.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org