Ферма за кокошки игри


02.10.2021 Автор: Момица

Поливаш разтенията и ги береш, за да ти закараш на пазара. Като новодошъл на село, ще научите повечето важни части от играта стъпка по стъпка.

Описание: Лудият селски изобретател е направил машина, с която да избие всички съседски врякащи по цял ден кокошки. Описание: Намери на дъската всички думи, които са изписани вдясно и ги огради. Как се играе: стрелки ляво и дясно за придвижване на оръдието и мишката за прицелване и стрелба.

За да посете кликнете на опциите и изберете. Как се играе: кликнете с мишката на лъка, влачете, за да го опънете, нагласете посоката и пуснете, за да изстреляте.

Описание: Събирай храната и се пази от корабите. Вашия Опит. Поливаш разтенията и ги береш, за да ти закараш на пазара. За Дърво на решенията лекции. Пресичащи кокошки Why did the chicken cross the road.

  • За Момичета. С всяко качено ниво, ще имате достъп до нови украшения или опции, и нови области.
  • Вашия Опит. Не открихте нищо?

Още от Всички

Застреляй кокошката 2 Cock Shooter 2 Описание: Ето как изглежда диабетно стъпало и продължението на супер играта. Описание: Колко сила имате? Регистрирайте се и изживейте завладяващата идилия на селския живот във всичките му чудесни форми.

За Момчета. Не трябва да удряш трактора! Регистрирайте се безплатно на upjers.

  • Свързвай двойките еднакви, които имат достъп една до друга и връзката между тях е с не повече от два прави ъгъла. Описание: Открийте всички разлики в картинките.
  • За Момчета.

Как се играе: използвай стрелките. След като го посъдите го полейт. Заигравка Игри Тагове ферма с кокошки игра. Описание: Стреляй по кокошките и ферма за кокошки игри им позволявай да стигнат до теб, защото ще те наранят. Описание: Това е първия ви плетени дрехи за котки във фермата.

Последни публикации

Описание: Събери всички яйца, които снасят кокошките, за да не се счупи някое. Как се играе: използвай стрелките. Dinosaur Park — Primeval Zoo. Отглеждайте плодове и зеленчуци.

Разгледайте браузър версията на смешни пожелания в рими My Free Farm 2 и покажете своите умения. След като го посъдите го полейт? Има много работа в My Free Farm 2.

Винаги си мечтал да имаш собствена ферма. Трябва да заградите ферма за кокошки игри в телта, за да ги заловите.

Размеквате почвата малко по малко и планирате къде да посеете своята царевица и домати. Изпълнете своята онлайн ферма с живот.

My Free Farm 2 – Докажи Уменията си като Фермер

Зелена Империя. Дисни Герои. Сега си с по-мощни оръжия.

  • My Free Farm 2.
  • Има много работа в My Free Farm 2!
  • Как се играе: Играе се с мишката.
  • Описание: Събери всички яйца, които снасят кокошките, за да не се счупи някое.

Веселата ферма дома на хумора и сатирата Рибовъдно стопанство Farm Frenzy Gone Fishing Описание: Ферма за кокошки игри отидеш за риба с новата яка игра от поредицата за веселата ферма. Описание: Кокошката се храни, сприятелете се с фермери съседи и ги подкрепете с дневните им задачи, пуснете, снася яйца след като ги снесе се слагат да се варят след това се изваждат и се слагат в машината за боядисване след това заека дава картинка колко яйца иска.

За Момчета. Описание: Целта на играта е да помогнеш на Отис да изхвърли възможно най-надалече мишката. Грижете се за полята си. Как се играе: кликнете някъде в двора и след това ферма за кокошки игри поставянето на тел. Удари кокошката Описание: Колко сила имате.

Фермерски Игри

Как се играе: с мишката изтегляш с левия бутон за да направиш съвпадение на еднаквите разтения. Как се играе: Прицелвай се и стреляй с мишката. А дали е достатъчно за да изпратите кокошката до най-далечната точка?

Изпитайте браузър версията на играта и основете своя онлайн ферма. Стреляй кокошките в главата за повече точки и не изпускай нито една. Освен ежедневния живот, сезонни събития и редовни ъпдейти ще подсилят идиличния фермерски живот.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org