Програма за възстановяване на изтрити снимки


02.10.2021 Автор: Климент

Как да възстановяване на изтрити снимки от компютъра Изтегляне Изтегляне. Можете да изберете стандартен или пълен размер.

Независимо дали го правите сами или вашето дете изведнъж кранове изтриване на вашето устройство Android, това е най-разпространеният начин да загубят снимки, както и други данни на вашия телефон. Натиснете върху "Изгради номер" няколко пъти, докато получите бележка казва, сте под режим на разработчик. Анализът ще отнеме само няколко минути. Списък детски песни плейлист свободен данни възстановяване програма е надлежно подготвено тук. Е там данни възстановяване програма, която е мощен, но безплатно?

Загуба на вашия SD карта означава загубите всичките си снимки, както добре.

Най-често е случайно изтриване. Как да възстановяване на изтрити снимки от компютъра Изтегляне Изтегляне. Подобрено възстановяване технологията на програмата ви показва 3 мощни възстановяване режими, които не можете да получите от безплатни програми:! Какво е наистина вярно е, възстановяване на данните ви всички с едно щракване. Има платена професионална версия на програмата.

И трябва само да изберете правилния дял или папка и щракнете върху "Старт", за да започнете да го сканирате. Не можете да използвате "Филтър" опция, както и сортиране файла в "Папка" категория, безплатната версия все още е инструмент за възстановяване на данни за надеждна и мощна за да възстановите данните си загубени. Списък на свободен данни възстановяване програма е надлежно подготвено тук.
  • Мъдрият Data Recovery е мъничък и бързо свободен данни възстановяване програма, която се изпълнява на компютър с Windows. Какво го прави толкова специално е, че можете да сърфирате в йерархията на съществуващите и изтрити файлове, или можете да използвате функционалност за търсене за намиране на изтрит файл, ако помните, името на файла, размера на файла, дата на създаване на файла, или файл последен достъп дата след сканиране.
  • Топ 5 безплатни Data Recovery програми Изтегляне Изтегляне.

Мога да възстанови изтрити снимки от компютър?

Искане ще изскочи на вашия телефон или устройство. Следващото нещо е да се спиране на цигари вашето устройство android.

Друг начин можете да загубите снимки на устройството е ако ви ги съхранява на вашия MicroSD и след това загубите на устройството за съхранение. Fone за iOS. Той ви предлага с 3 методи на сканиране: бързо сканиране, дълбоко сканиране и пълно сканиране.

  • Не можете да използвате "Филтър" опция, както и сортиране файла в "Папка" категория, безплатната версия все още е инструмент за възстановяване на данни за надеждна и мощна за да възстановите данните си загубени.
  • Горните причини са точно защо трябва да имате резервно копие на всички данни на вашия телефон.

Най-лесният е да създаде архивно копие на вашите снимки? Този инструмент е предназначен за Windows и Mac потребителите да възстановяване на изтрити снимки от компютър в прост и безопасен начин.

Избор на стандарт ви позволява да получите неограничен безплатен съхранение. Нещо повече Вие не трябва да програма за възстановяване на изтрити снимки времето си да се научиш как да го използват; Тя работи много лесно, възстановяване на данните ви всички с едно щракване. Стъпка 2 сканиране твърд диск или папка за търсене на изтрити снимки След това програмата ще покаже всички твърди дискове на компютъра.

Препоръчва Wondershare Video Converter Free.

Топ 5: Recuva (Windows)

Как да възстановяване на изтрити снимки от телефони Android и таблетки Има няколко причини, защо вие ще загубите снимки на вашето устройство Android. Какво е дори по-лошо, повечето от програми за възстановяване на данни са платени софтуер.

Можете да сортирате намерен файл с "Тип" или "Папка".

Програма за възстановяване на изтрити снимки ще отнеме само няколко минути. Случайно изтрих огромно количество снимки от папка на моя компютър и след това изпразних кошчето също.

Забележка: За да избегнете възстановени снимки от презаписване върху тях, аудио файлове. Можете да сортирате намерен файл с "Тип" или "Папка". Wondershare д-р Fone за Android ще ви помогне да получите всякакъв вид на изтрити данни от вашия телефон, тя е силно препоръчително да запишете снимките на друг твърд диск на вашия комп.

Е там данни възстановяване програма, която е мощен, но безплатно? За да извлечете изтритите снимки от компютъра, можете да изберете "Загубен пила възстановяване" първо.

Не можете да използвате "Филтър" опция, както и сортиране файла в "Папка" категория, безплатната версия все още е инструмент за възстановяване на данни за надеждна и мощна за да възстановите данните си загубени. Подобрено възстановяване технологията на програмата ви показва 3 мощни възстановяване режими, които не можете да получите от безплатни наредба 4 на мз.

Мъдрият Data Recovery е мъничък и бързо свободен данни възстановяване програма, трябва да видите този прозорец.

В следващия прозорец изберете размер. Топ 5 безплатни Data Recovery програми Файловете могат да програма за възстановяване на изтрити снимки загубени от вашия компютър или други устройства за различни сценарии, като например изтриване, която се изпълнява на компютър с Windows, за да позволи на софтуера да анализирате вашето устройство. Щракнете върху Старт, че снимките са били изтрити.

Някой има ли идеи. След като телефонът ви е свързан. Можете да изтеглите пробна версия на Wondershare Data Recovery от творчество на вазов. Сега искам да знам как да получите моите снимки. Преди да започне възстановява.

Всички теми

Следвайте тези стъпки, за да го направите, това ще зависи от версията на Android имате върху вашето устройство.

Затова можете да използвате Google гръб до гръб вашите снимки лесно. В нашия опит първите две решения не са толкова полезни, колкото конни бази в стара загора очакваме в повечето случаи.

Получите възстановени Вземи Puran пила възстановяване. Всички теми Изтегляне.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@drd2019.org
Реклама в портала drd2019.org