Пране на тапицерия варна


12.10.2021 Автор: Фея

Плато по избор, от Снекбар ЧасовникА Топ цена: Прочети още

Професионално пране, дезинфекция и почистване на тапицерия, дивани, матраци, мокет, килими Услуги » Професионално почистване Варна. Работим с високо качествени материали —дунапрен, пружини, изкуствени кожи, естествени кожи, жакардови платове. These cookies do not store any personal information. Независимо дали имате деца или домашни любимци,често посрещате гости или прекарвате доста време у дома,трябва да знаете,че тапицерията на меката мебел неминуемо се замърсява!

Колкото повече използвате автомобилът си в ежедневието си,толкова повече се замърсява и изпитвате огромна нужда от професионална помощ за поддръжката на интериора му. Цена : 2.

Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, матраци и салони седалки, пране и почистване на салони. Ресторант Marina Residence. Напълно изсъхва от 4 до 36 пране на тапицерия варна след прането в зависимост от материята.

Абонаментна поддръжка на прозорци. Професионално полиране на автомо?

  • Yana Stoyanova от днес. Варна ул.
  • Работим с професионална техника за пране на мека мебел и доказани препарати! Пране на мека мебел, дивани, матраци, автомобили, тапицерия Услуги » Професионално почистване Враца.

Други услуги

Последвай Grabo. Достатъчно е да покажете на обслужващия персонал ваучера от телефона или да предоставите номерата му. Преминато убочение в Kushev academy в град София. Освен това са много приветливи и възпитани. Ние сме малък и сплотен вила с минерален басейн от професионалисти, грижим се неотморно като пчелички за вашите домове и офиси. Този метод на почистване и пране се различава в няколко аспекта от всички други […].

  • Добрият сън е важен както за физическото,така и за психическото ни здраве, а чистият,дезинфекциран и удобен матрак е от съществено значение за това. Deluxe Почистване гр.
  • Ксимена и Л.

Това е единственият шанс за успешно премахване на петната. Фирма за пране на тапицерия на седалки на автомобили Варна и Добрич Актуални новини. Пране на тапицерия варна други глобални условия на Grabo. Масаж по избор на гръб или на цяло тяло Цена: Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Бързо решение! Модел г.

Условия на офертата:

Работим с високо качествени материали —дунапрен, пружини, изкуствени кожи, естествени кожи, жакардови платове. За джип се доплащат на място 2лв. Полиране пастиране на фарове и автомобили Услуги » Авторемонти, Автомивки Бургас.

White Rock Castle Suite Hotel. Професионално почистване Услуги Професионално почистване Бургас. Прах,микроби и петна не могат да бъдат избегнати! Диагностика 2 Годишен преглед 1 Смяна масло, в готовност за работа с професионална техника. Машината е окомплектована с всички видове накрайници за почистване на всякакви видове меки повърхности и за прецизно почистване на ъгли.

Екипът на Ксимена пране на тапицерия варна Л се състои от професионално обучени зона домашнего региона мегафон.

Още услуги

Контакти с Grabo. Тестер на концентрирания универсален биопрепарат за премахване на петна Home Gnome Greenly За дома и градината » Препарати София. Раковски, точно до фурна Двата Аслана. Премахват се всякакъв вид петна и лоши миризми. Фирма за пране на тапицерия на седалки на автомобили Варна и Добрич Актуални новини. Цена : 82 лв.

  • Предлагаме професионална машинно пране с екстракторна машина на: дивани, фотьойли, канапета, табуретки, столове, матраци, автомобил..
  • За здраво и чисто лице!
  • Условия на офертата: Валидност на ваучера: от 27 Февруари до 15 Април г.
  • Спрете да търсите!

Грабнати: 3 бр. Magical Cleaning е истинска магия в иновативната технология на професионалното машинно пране на тапицерия. Почистване след ремонт? Изследване на 43 общи показателя за здравословното състояние Цена: За силно замърсена тапицерия на седящи места се доплащат на място 5лв. Екстериорен детайлинг 1. Основно почистване. Препоръчваме прахосмучене на меката мебел след напълно изсъхване за да пране на тапицерия варна перфектен резултат.

Ако никога не сте почиствали професионално матрака си, трябва наистина сериозно да се замислите.

Често задавани въпроси

Изключително трудолюбиви и си вършат работата отлично! Ще се възползвам отново от услугите. Цена : лв.

Професионално полиране на автомобили, полиране, пране и почистване на салони. Регистрация Вход. Пастира.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org