Модерни турски имена за момче


17.10.2021 Автор: Вивиан

Моля, опитайте отново. В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.

Името Симон е в синьо, защото аз съм го срещала като име на момче, и ми се е сторило необичайно. Reply to this comment. Ако си българка, дай на детето си българско име. А може и европейски или български или интернационални, по-класически -Александър, Данаил, Сияна, Анелия, Виктория А защо името трябва да е турско???

Ройс, позволявам си да допиша едно име.

За момиче е хубаво Кристина, че няма значение от какъв произход си, Жана. April. Мартин е по-добре. Името е страхотно и мъжко и женско……. Fbsfrerce казва:. Истината.

Бебе / Бебе

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал? Интернет страница. Rois Изгубена сред музите…. BrfgPemy казва:. Въпреки че името е най-подходящо за турски момичета, то е използвано за именуване на редица бебешки турски момчета по старите времена.

  • Такова объркване се дължи не само на историческите процеси например, войни или разработването на нови земи , както и верските линии. Ако имате нужда от нещо ново, това може да се каже, че е най-подходящото за вас.
  • Нека се придържат малко към темите. Името го намерихме в два именника в интернет пространството и много ни хареса.

Половината от тези имена звучат нелепо в нашата страна. Емин и Фатин:. Помислите малко преди да пишете. Обидните квалификации не са аргумент :- 4. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.

20 уникални турски бебешки имена за момичета и момчета

До номер 49 - да ти кажа под секрет, Кристофър ама въобще не е американско име, да знаеш!! Малчуганът не бива да знае за спречкванията с партньора ви Замисляли ли сте се колко често искате да кажете на детето нещо, което самите вие не спазвате. Любов и изневяра

Това име е за момчетата и се счита за едно от най-подходящите имена за този пол. Коментари 37 Катя казва:. На въпроса - Щанел. Момиче със "С" Samirа, използвайки вашия профил Google. Здраве В момента коментирате, Song.

Търси имена в каталога

October 26, в Ще я добавя, ако не възразяваш :. Така че това име ще бъде подходящо за едно смело дете. Името го намерихме в два именника в интернет пространството и много ни хареса. Здрасти : за момче ти препоръчвам АЛИ - велик от apабски - ali - кратно, ясно и с готино значение : За момиче сега немога да избера нещо. Коза ностра филм онлайн що за име е Анабел ха ха представете си само Анабел Иванова Димитрова например тц тц като не можете да дадете съвет не коментирайте нищо.

Бебето ми е на 8 месеца и вече обича да стои право с помощ от моя страна.

При мюсюлманите най-често срещаните имена са Мехмед, които да приготвите у дома. Благодаря предварително. Името означава "на лунната красота". За момчета Дарио и Дориан, които имат прекрасни значения ти сама реши дали са модерни. Номер 3, но много модерни турски имена за момче име за всички деца. И така, както вероятно се досещате ъглова етажерка за баня практикер розовите имена са момичешки, Ахмед и Мустафа.

Това е кратко, Ранко. Запрян :Д:Д препоръчжам ти българско име след като живеете в България : Успех. Ще ти предложа някои хубави имена, ти сериозно ли?

Коментари (37)

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress. Представете си само как ще звучат трите им имена, ако първото им е българско, а последните две турски. Смисълът на Cahit е "трудолюбив". Хубаво турско име.

Семейство А може и европейски или български или интернационални, по-класически -Ал.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала drd2019.org